Louise

Kunstenares Louise BierhuizenLouise Bierhuizen -Ik ben geboren ( 1948 ) in Beneden Leeuwen.
Omdat ik schippersdochter ben heb ik in het gehele land op school gezeten.In Rotterdam heb ik met veel plezier geschilderd                     In 2005 zijn we naar de Achterhoek verhuist naar het mooie Borculo en daar kreeg ik toch steeds meer interesse om met klei te gaan werken – eerst thuis uitproberen en later bij    Jozef Kemperman in de Gruitpoort in Doetinchem                Uiteindelijk heeft de klei voorlopig gewonnen van de verf.                     Ik kan mij met klei meer profileren door de vele mogelijkheden daarvan.                                                                                                                                De meeste sculpturen staan bij ons in de Beeldentuin , samen met de beelden van mijn man( Dolf ) wij genieten ervan om samen creatief bezig te zijn.

Website: www.berk.exto.nl

Beeldentuin, exposities, demonstraties, steen, hout, keramiek, beelden, verkoop kunst in Gelderland